גולד המכללה הכלכלית בע"מ
הרצאות, סדנאות , קורסים , ספרים וקלטות בנושאי כלכלה ומשפט
רח’ יוחנן הסנדלר 15, חיפה | טלפון: 04-8110007 | goldcollege@gmail.com | gold-c.co.il

משרד עורכי פטנטים

מי משרד עורכי הפטנטים  הטוב ביותר ?  

איך לבחור משרד לעריכת פטנטים ?

כיצד בוחרים עורך פטנטים  ורשימת  משרדי עורכי פטנטים מומלצים

לפני שתבחר/י משרד עורכי  פטנטים (רשימת  משרדי עורכי פטנטים המומלצים ביותר בהמשך המאמר) , כדאי שתקרא/י את הטיפים והעצות לבחירת משרד לעריכת פטנטים : 

1) תחילה חשוב מאוד  לבדוק האם מדובר ממש במשרד עורכי  פטנטים, או שמדובר במשרד עורך דין שעוסק בתחום הקניין הרוחני ואולי גם בתחום  הפטנטים. כדאי לדעת שגם עורך דין המיומן בתחום הפטנטים ואולי אפילו בכל תחום הקניין הרוחני, אינו עוסק ברישום פטנטים וכמובן שאינו עוסק בעריכת פטנטים. לעורך דין של פטנטים אין את הידע המקצועי שנדרש על מנת לרשום פטנט בארץ ובעולם . כמובן שבמשרד עורכי דין שמתמחה בפטנטים יש עורכי דין של פטנטים אבל אף אחד מהם אינו יודע כיצד לרשום ולערוך פטנטים. (כמובן ובהסתייגות שמדובר בעורך דין שהוא גם עורך פטנטים או עורך דין שיש לו השכלה מדעית מקיפה בתחום המבוקש ואין כמעט עורכי דין כאלה).  חשוב לדעת שברישום ובעריכת פטנטים בארץ  ובוודאי שגם ובעולם, יש להיעזר בשירותיו של מדען שלמד עריכת פטנטים וקיבל  ממשרד המשפטים רישיון לעסוק בעריכת פטנטים רצוי כמובן שיהיה מדובר במשרד של עורכי פטנטים ולא בעורך פטנטים עצמאי ועל כך נפרט בהמשך.  יש לציין שלכל עורך פטנטים חייב להיות לפחות  תואר ראשון בתחום מדעי  (למרות שלמרבית עורכי פטנטים המובילים יש בדרך כלל תואר שלישי כלומר דוקטורט במדעים). לכן, עורך פטנטים אמור להיות מסוגל להביא ולערוך את  פלטפורמת רישום ההמצאה הטכנולוגית למונחים משפטיים. כאמור, לעורך פטנטים מיומן אמורה להיות היכולת הזו. כמובן שכשמדובר במשרד עורכי פטנטים שבו יש מספר עורכי פטנטים, הסינרגיה שנוצרת  במשרד כזה בין עורכי הפטנטים מביאה את היכולות האלה לשיא. לעומת זאת לעורך דין לא נדרשת בכלל השכלה מדעית ולכן הוא חסר את הכישורים הבסיסיים לרשום פטנטים. לדוגמה, כיצד עורך דין יוכל לערוך ולנסח בקשת פטנט שעוסקת בתורת הקוונטים? מרבית עורכי הדין לא יודעים אפילו מהי תורת הקוונטים, אז כיצד יוכלו לנסח ולרשום אותה או משהו עליה ?

2) חשוב  לבדוק ולברר מהי רמת ההשכלה במשרד עורכי הפטנטים שאמור לטפל בבקשת הפטנט המיועדת. זה נכון שדרישות החוק המינימליות מאפשרות לעורכי פטנטים להיות רק בעל תואר ראשון במדעים, אך כאמור  דרישה זו של חוק הפטנטים היא דרישה  מינימלית לצורך קבלת רישיון לעסוק  בעריכת פטנטים. זו כאמור דרישה מינימלית אך היא בהחלט אינה מספקת! הניסיון מלמד, שבמרבית המקרים  מומלץ שעורך הפטנטים שכותב את בקשת הפטנט יהיה בעל השכלה גבוהה מתואר ראשון במדעים. אם עורך הפטנטים שמטפל בבקשת הפטנט שלך הוא רק בעל תואר ראשון במדעים חשוב לוודא שהוא מועסק במשרד עורכי פטנטים מוביל, שבו למרבית עורכי הפטנטים יש דוקטורט, ולפחות עורך הפטנטים שמפקח על עבודתו של עורך הפטנטים שמטפל בבקשתך יהיה דוקטור. מסתבר שבמרבית משרדי עורכי הפטנטים המובילים יש עורכי פטנטים בעלי תואר שני ושלישי במדעים אז מדוע להתפשר על עורך פטנטים עצמאי שיש לו רק  תואר ראשון במדעים?

3) לפני שניגשים למשרד עורכי פטנטים יש להעדיף תחילה את אותם משרדי עורכי פטנטים שאינם דורשים תשלום בגין הפגישה הראשונה. מדוע ללכת למשרדי עורכי פטנטים שדורשים שכר טרחה כבר בפגישה הראשונה, בזמן שיש משרדי עורכי פטנטים שהפגישה הראשונה אצלם היא ללא תשלום ?  משרד עורכי פטנטים שגובה תשלום כבר על הפגישה הראשונה, יהיה גם משרד שעל כל צעד ושעל יגבה תשלום. כל שיחת טלפון או כל עדכון כל מכתב יהיה כרוך בתשלום. אז מדוע לא לפנות למשרד עורכי פטנטים נינוח יותר ?

4)  בכל משרד עורכי פטנטים יש מספר עורכי פטנטים, אך לא כולם יטפלו בבקשת הפטנט שלך. לכן מומלץ לבקש מבעל המשרד של עורכי הפטנטים שמראיין אותך ,לשוחח עם עורך הפטנטים  שיטפל בבקשת הפטנט באופן ישיר. ויש לבדוק האם הוא אדם נינוח? האם הוא בכלל מבין את ההמצאה ? אם עורך הפטנטים שאמור לכתוב את ההמצאה אינו מבין אותה, כדאי מאוד שמישהו אחר במשרד עורכי הפטנטים יכתוב את בקשת הפטנט, מישהו שכן מבין את המצאתך!

5) יש לבדוק מה הוותק המקצועי שיש למשרד עורכי הפטנטים שפנית אליו. רצוי לפנות למשרדי עורכי פטנטים בעלי ותק של לא פחות מ- 10 שנים. אם מדובר במשרד עורכי פטנטים שמתמחה בעריכת פטנטים  במשך שנה או שנתיים או אפילו במשך 5 שנים , יתכן שהוא עדיין לא ראה והתנסה בכל הסיטואציות שמתרחשות בתהליך הארוך והממושך של ניהול הפטנט שנמשך בדרך כלל במשך מספר שנים.  חוסר ניסיון של  משרד עורכי פטנטים  עלול להכשיל את כל הבנייה האסטרטגית  והטקטית של תיק הפטנטים.

6) יש לבדוק האם למשרד עורכי הפטנטים שאתה מתכוון לפנות אליו יש ניסיון  מוכח בעדויות בבתי משפט או בהגנות  על חוות דעת בבתי  המשפט בישראל. לא כל עורך פטנטים אפילו בעל תואר דוקטור, יודע ומיומן בהופעות בבתי משפט. לא כל אחד יודע כיצד לעמוד ולהיחקר על דוכן העדים.  מניסיוני, נתקלתי  בעורכי פטנטים שעם קצת לחץ שמפעיל עליהם עורך הדין של הצד השני בזמן החקירה בבית המשפט והוא מתמוטט ובכך נפגעת כל ההגנה על הפטנט.  חשוב לדעת שלא בכל משרד לעריכת פטנטים יש עורכי פטנטים עם יכולות מוכחות בהופעות בבתי משפט. אם מדובר בהמצאה או בבקשת פטנט שמהווה פריצת דרך עולמית, יש סיכוי גבווה מאוד שבקשת פטנט זו תגיע לבתי המשפט. כדאי במקרה זה לדעת שפנית למשרד עורכי פטנטים שיש לו את המיומנות להגן על בקשת הפטנט (או לתקוף בקשת פטנט מתחרה בבית המשפט). עם בזמן הראיון שמתקיים עם משרד עורכי הפטנטים  שאתם  שוקלים לשכור את שירותיו, טוען המראיין שיש למשרד עורכי הפטנטים הנדון, ניסיון בהופעות בבתי משפט, יש  לדרוש לקבל  פרוטוקול אחד לפחות של הדיון בבית המשפט ורצוי גם  את פסק הדין הסופי  שבו הוא הופיע (במידה ויש התייחסות לעדותו של עורך הפטנטים בפסק הדין).

7)  יש לברר ולוודא שלמשרד עורכי  הפטנטים יש ניסיון בהגנה פרונטלית על בקשת הפטנט בפני רשמי הפטנטים בעולם.  יש לבדוק האם נציג  משרד עורכי הפטנטים  כבר היה בדיון פנים אל פנים בפני רשם הפטנטים של ארצות הברית. יש לבדוק, האם הדיון בפני רשם הפטנטים בארה"ב  זכה להצלחה?  בנוסף יש לבדוק, האם נציג של משרד עורכי הפטנטים היה בדיון פנים אל פנים עם נציגי רשם הפטנטים האירופי?  יש לבדוק מה היו התוצאות  שאל אותו הדיון ? העם עורך הפטנטים הצליח לשכנע את רשם הפטנטים שבקשת הפטנט ראויה ?

8)  אנו ממליצים מאוד לבדוק גם ברשתות החברתיות באינטרנט, כל עורך פטנטים שמתמחה בתחום עריכת פטנטים ורישום פטנטים  וכן כל משרד עורכי פטנטים .  במקרים רבים אפשר  לקבל המלצות ו(או לא עלינו  השמצות) על משרדי עורכי פטנטים כבר בבדיקה בסיסית פשוטה במנועי  החיפוש  כמו גוגל או יאהו.  ניתן להכניס את הביטוי "המלצות על עורך פטנטים" או המלצה על עורכי פטנטים"  או "משרדי עורכי פטנטים מומלצים" כמובן שניתן להכניס את שמו של משרד עורכי הפטנטים  במנועי החיפוש גוגל ולראות מה התוצאות  שיתקבלו. יש לקחת בחשבון שלעיתים יש גם  ההשמצות שהן חסרות שחר. אך יחד עם זאת, משרד עורכי פטנטים שיש עליו אך ורק השמצות ואין עליו בכלל המלצות מחייב בדיקה נוספת. כדאי גם לבדוק את משרד עורכי הפטנטים  ברשת החברתית מקצועית LinkedIn . ברשת מקצועית זו שהיא גם פלטפורמת B2B אפשר לקבל את ההמלצות  וחוות הדעת המקצועיות שעורך הפטנטים קיבל. חשוב לזכור שמדובר ברשת חברתית עסקית מקצועית ולכן יש לתת משקל גבוה לחוות הדעת  שנכתבות על עורך הפטנטים ועל הרמה המקצועית של עורך הפטנטים ב- LinkedIn , בדף החברה באותה הרשת. יש לבדוק את משרד עורכי הפטנטים גם באתרים שלהם באינטרנט. משרד עורכי פטנטים  ללא אתר באינטרנט, מעורר סימני שאלה ותמיהה. מדובר בעסק שאמור להיות בזירת המדע אז כיצד אין לו אתר באינטרנט ? כדאי לראות האם באתר האינטרנט של משרד עורכי הפטנטים מופיעות גם התמונות של הצוות המקצועי של המשרד. משרדי עורכי פטנטים שבהם מתחלף הצוות המקצועי  של עורכי הפטנטים ללא הרף (מסיבות שונות לרבות יחסי עבודה רעועים) אינו נוהג לפרסם את שמות ותמונות  עורכי הפנטים ושאר אנשי הצוות  באתר האינטרנט שלו. אינכם מעוניינים להגיע למשרד עורכי פטנטים  שעורכי הפטנטים מתחלפים בו ללא הרף (כך שיתכן וקרוב לוודאי שגם עורך הפטנטים שיטפל בבקשת הפטנט שלכם יוחלף בעתיד).  תיק רישום פטנט בדרך כלל נמשך מספר שנים ולא כדאי שעורכי הפטנטים שמטפלים בבקשת הפטנט שלכם יתחלפו ללא הרף.

9) מומלץ  לקבל המלצות על כל משרד עו"פ  (עורכי  פטנטים) שאתם  מעוניינים שיטפל בבקשת הפטנט שלכם. ההמלצות הטובות ביותר  שאפשר לקבל על משרדי עורכי פטנטים הן המלצות של לקוחות מרוצים שהשתמשו בשירותיו של המשרד לעריכת פטנטים ושגם ממליצים על קבלת השירות מאותו משרד עורכי פטנטים.  מומלץ לבקש  ממשרד עורכי הפנטים לשוחח עם לקוחות מרוצים של המשרד. כמובן שאם אתם  מכירים את הלקוחות המרוצים באופן אישי כדאי  להרים טלפון ולחדד אתם את הנקודה. יש לשאול בכל משרד לעריכת פטנטים  מה הם סיפורי ההצלחה של אותו משרד לעריכת פטנטים. כשמשרד עורכי פטנטים מסוגל להראות לך סיפורי הצלחה, זה אמור לחזק את התחושה שאכן הגעת למשרד עורכי הפטנטים הנכון.

10) אנו ממליצים לברר האם יש לעורכי הפטנטים במשרד עורכי הפטנטים המיועד,  פרסומים מדעיים ורצוי גם פרסומים מדעיים בינלאומיים?   יש לברר האם לפחות אחד מעורכי הפטנטים במשרד מוזמן לתת הרצאות בתחום עריכת הפנטים במוסדות אקדמיים (אוניברסיטאות, הטכניון , מכון וייצמן וכו) ?  בנוסף, הייתי ממליץ לבדוק  את רמתו המקצועית של עורך הפטנטים או את רמתם המקצועית של עורכי הפטנטים במשרד גם בשיחה אישית על ההמצאה שלכם.

11 אנו ממליצים להעדיף ולבחור במשרד עורכי פטנטים שיש להם ותק וכן שיש באותם משרדי עורכי פטנטים  מספר עורכי פטנטים שעוסקים במספר תחומי התמחות. חשוב לציין שפעילות בתחום עריכת הפטנטים היא בדרך כלל עבודת צוות, ורצוי תמיד שמספר עורכי פטנטים יעברו ויטפלו בתיק הפטנטים שלך. תכנון האסטרטגיה והטקטיקה בתיקי הפטנטים דורשת מיומנות, ריכוז ויצירתיות. אין ספק שכשצוות מוחות עוסק בכך התוצאה הסופית היא תמיד טובה יותר. כשמדובר במשרד לעריכת פטנטים בעל מספר עורכי פטנטים מיומנים, הם בדרך כלל נוהגים לעשות סיעור מוחות ככל שמדובר באסטרטגיה  או בטקטיקה  המומלצת בניהול תיקי הפטנטים, וזאת על מנת להגיע להחלטות המושכלות ביותר. הסינרגיה בין עורכי הפטנטים שמאוגדים במשרד לעריכת פטנטים מהווה ערך מוסף משמעותי לתיק הפטנטים.  עורך פטנטים עצמאי שעובד כ"זאב בודד" , וזאת ללא כל סינרגיה עם עורכי פטנטים נוספים במשרד (פשוט אין עורכי פטנטים נוספים במשרד), במקרים רבים, עלול  לפספס החלטות חשובות. עורך פטנטים כזה אינו נהנה מההפריה ההדדית שקיימת במשרדי עורכי פטנטים  שעובדים בעבודת צוות.  זאת ועוד, צריך לזכור שאנחנו רק בני אדם ואם חס וחלילה יקרה לעורך הפטנטים (הזאב הבודד)  משהו רפואי או אישי והוא לא יוכל לתפקד במשך כמה שבועות או חודשים, הרי שעלול להיגרם נזק בלתי הפיך לבקשת הפטנט שלכם נזק שעלול לגרום גם לכישלון הפטנט.  במשרדי עורכי פטנטים, במרבית המקרים יש תמיד לפחות עוד עורך פטנטים שמעורה בבקשת הפטנט שלך ותמיד יש גיבוי מקצועי על כל צרה שלא תבוא.

12) מומלץ לבדוק  ולוודא שמדובר במשרד לעריכת פטנטים עם מספר סניפים ברחבי הארץ . אם מדובר רק במשרד עורכי פטנטים מקומי  בצפון  הארץ או בדרום הארץ , עלול להיווצר מצב שממציא או יזם שגר בגוש דן, יהיה חייב לכתת רגליו למרחקים גדולים כל פעם שיהיה צורך בדיון או בסיעור מוחות בנוגע לבקשת הפטנט. זה לא נוח וגורם לאיבוד שעות עבודה יקרות ומומלץ לחשוב גם על הנוחיות של הממציא בעבודה המתמשכת על בקשת הפטנט.

13)  יש לבדוק  בכל משרד עורכי פטנטים האם נוח  לכם  לשוחח  עם עורך הפטנטים  שאמור לטפל בבקשת הפטנט שלכם. יש לבדוק האם עו"פ  עושה רושם של עו"פ (עורך פטנטים) מתנשא או שהוא עושה רושם של עורך פטנטים שלמרות מעמדו  הרם והשכלתו הגבוהה הוא אדם נעים הליכות, "זורם",  ומדבר איתכם בגובה העיניים. חשוב לציין שלהערכתי, עורך פטנטים שמתנשא עליכם או נותן לכם תחושת התנשאות כבר בפגישה הראשונה, יקשה עליכם מאוד לעבוד איתו בהמשך. יש לברר ולבדוק בעדינות אילו עצות ניתן לקבל מעורך הפטנטים שלכם בחינם ?  האם הוא "קמצן" בעצות ? או  שהוא "נדיב" בעצות . להערכתי אם  מדובר בעו"פ  שנותן לכם טיפים ועצות בקמצנות, הוא יהיה גם כזה שכל פעם שישוחח איתכם הוא יחייב אותך בהוצאות. להערכתי אתם מעדיפים עו"פ שניתן לשוחח איתו בנינוחות לפחות טלפונית מבלי לחשוש מחיוב שכר טרחה אוטומטי שיגיע אליכם  בדואר.

14)  בסופו של דבר כמו בכל בדיקה של עסק, כדאי  תמיד לסמוך גם על האינטואיציה של כל אחד ואחד מכם. אם ההרגשה הפנימית שלכם  אומרת לכם שזה לא המשרד לעריכת פטנטים שאותו אתם רוצים , הימנעו מלחתום  עם אותו משרד עורכי פטנטים על ייפוי כח והסכם שכ"ט ויש להמשיך לחפש משרד עורכי פטנטים אחר.

התקשרו עכשיו  לייעוץ ראשוני 

לסניף תל אביב לטלפון: 03-6852226

או לסניף חיפה לטלפון: 04-8110007

פגישת ייעוץ ראשוני ללא תשלום וללא כל התחייבות מצידך

 

אם אתם מתעניינים בתחום הפטנטים  כדאי מאוד שתקראו גם את המאמרים הבאים שחשובים מאוד לעניין הגשת בקשות פטנט ועבודה עם משרדי עורכי פטנטים לשם כך לחצו  על :

 

מתי כדאי לעשות חיפוש פטנטים

תפקידו של עורך הפטנטים

אגרות רישום פטנטים 

רישום פטנטים בארץ ובעולם 

עורכי דין לפטנטים 

פטנטים ממה יש להיזהר ?

למי שייך הפטנט לעובד או למעביד ?

פטנטים ירוקים 

 

רשימת  משרדי עורכי פטנטים  או משרדי עו"פ מומלצים בישראל

להלן רשימה של  משרדי עורכי פטנטים בישראל , משרד עורכי פטנטים, עו"פ בישראל, משרדי עורכי פטנטים בישראל, משרדים לערכית פטנטים , משרדים לרישום פטנטים, משרדי רשמי פטנטים וכדאי לעיין ברשימה . בטרם תבחר במשרד עו"פ  שמתמחה בתחום הפטנט שלך.

*גולד פטנטים וייעוץ כלכלי (1992 ) בע"מ בהנהלת עורכת פטנטים – עו"פ דר' מרגנית גולדרייך

בעלים ומנכ"ל של גולד פטנטים (1992 ) בע"מ משרד עורכי פטנטים חיפה משרד עורכי פטנטים תל אביב, עורך פטנטים  ובעלת משרד לעריכת פטנטים עם התמחות בתחומים שונים ובתעשיות מגוונות , עו"פ  לכימיה, עו"פ לתוכנה, עו"פ למכניקה, עו"ד לביורפואה, עו"פ לאלקטרוניקה, עו"ד לאלקטרואופטיקה, עו"פ למיקרוסקופיה, עו"פ להנדסת מכונות. דר' גולדרייך משמשת כמרצה ללימודי קניין רוחני  (לימודי MBA – תואר שני במנהל עסקים) בטכניון. על פי הדוח השנתי של רשם הפטנטים שבמשרד המשפטים, 2 מתוך תריסר החברות המובילות ברישום PCT הן לקוחות של גולד פטנטים.  כתובת המשרד בחיפה: רח' יוחנן הסנדלר 15 מפרץ חיפה  טל' 04-8110007, 6 דקות הליכה מקניון סינמול.  עריכת פטנטים בחיפה, רישום פטנטים בחיפה. המשרד בתל אביב – רח' י.ד. ברקוביץ 4 קומה 5 (מגדל המוזיאון)  תל אביב  טל'   03-6852226. עיין גם ברישום פטנטים במשרד עורכי הפטנטים  של גולד פטנטים (1992 ) בע"מ יש  כאמור מספר עורכי פטנטים לרבות עורכי הפטנטים הבאים :

עו"פ  דר' צבי טף משמש כעורך פטנטים חיפה,  וגם כעורך פטנטים בתל אביב. דר' צבי טף עובד במשרד עורכי פטנטים חיפה כעורך פטנטים מוביל. לעורך פטנטים דר' צבי טף יש ניסיון של שנים רבות בעריכת פטנטים ובייצוג וטיפול בתיקי פטנטים מסובכים בתחומי מדעי החיים, הנדסה וכימיה . עריכת פטנטים בתל אביב , רישום פטנטים בתל אביב.

עורך פטנטים דר' ירון חפץ  הוא דר' לפיסיקה ועורך פטנטים מומחה לאלקטרוניקה ועורך פטנטים לתחום החשמל, התוכנה והחומרה. עו"פ דר' ירון חפץ פועל במסגרת משרד עורכי פטנטים חיפה, משמש כיועץ פטנטים רשם פטנטים  ועורך פטנטים  לחברות הי טק מובילות לרבות חברת GENERAL ELECTRIC עיין גם בעורך פטנטים .

רודיק אולמן M.Sc. (פיסיקה)  – מתמחה בעריכת פטנטים חיפה,  בעל ניסיון בטיפול והגשת בקשות פטנט בפיסיקה,  עריכת פטנטים כימיה,  עריכת פטנטים אלקטרוניקה ועריכת פטנטים מכשור רפואי. לרודיק  הוא מדען מוכשר תואר ראשון בפיסיקה מטעם הטכניון שבחיפה, ותואר שני בפיסיקה ניסויית מאוניברסיטת BONN  בגרמניה בהתמחות בפיסיקת חלקיקים באנרגיות גבוהות  ממכון מחקר בצרן, שוויץ. עיין גם ב  עריכת פטנטים 

(רשימה 3)

התקשרו לייעוץ ראשוני 

לסניף תל אביב לטלפון : 03-6852226

לסניף חיפה לטלפון : 04-8110007

פגישת ייעוץ ראשוני ללא תשלום וללא כל התחייבות מצידך

 

משרדי עורכי פטנטים   עוסקים בן השאר בייצוג ממציאים ויזמים בתחום הקניין הרוחני  באמצעות עו"פ  בישובים הבאים : משרד עורכי פטנטים  בחיפה, משרד עורכי פטנטים  בתל אביב, משרד  עו"פ  באילת, משרד לעריכת פטנטים חיפה, משרד לעריכת פטנטים תל אביב, משרד עו"פ חיפה, משרד עו"פ תל אביב , משרד עורכי פטנטים ת"א משרד לרישום פטנטים ת"א משרד לרישום פטנטים תל אביב, משרד לרישום פטנטים חיפה, משרד עורכי פטנטים בצפון הארץ , משרד עורכי פטנטים בדרום הארץ, משרד עורכי פטנטים במרכז הארץ  משרד עורכי פטנטים  קרית ים, משרד עורכי פטנטים  בקרית אתא, משרד עורכי פטנטים בקרית טבעון, משרד עורכי  פטנטים  בטירת הכרמל, משרד עורכי פטנטים  בקרית חיים, משרד עורכי פטנטים  בעפולה, משרד עורכי פטנטים  בטבריה, משרד עורכי פטנטים  בקרית שמונה, משרד עורכי פטנטים  בכרמיאל, משרד עורכי פטנטים  בצפת, משרד עו"פ בנהרייה, , משרד עו"פ  בקריות,  משרד עורכי פטנטים  ברעננה, משרד עו"פ בקרית מוצקין, משרד עורכי פטנטים  בתל אביב , משרד  עו"פ בעפולה,  משרד עורכי פטנטים  בחולון,  משרד עו"פ ברמלה, משרד עו"פ בקרית גת, משרד עורכי פטנטים בקריח מלאכי ,משרד עורכי  פטנטים  ברמת גן, משרד עורכי פטנטים  בבאר שבע, משרד עורכי פטנטים  בחדרה, משרד עורכי פטנטים  בנתניה, משרד עורכי פטנטים בכפר סבא,  משרד עורכי פטנטים  באשדוד, משרד עורכי  פטנטים  בקרית ביאליק, משרד עורכי פטנטים  בת"א, משרד עורכי פטנטים בראשון לציון, משרד עורכי פטנטים  בירושליים, משרד עורכי פטנטים בגבעתיים, משרד עורכי פטנטים  בהרצליה ,משרד עורכי פטנטים  בארה"ב, משרד עורכי  פטנטים תל אביב, משרד עורכי פטנטים  ת"א  משרד עו"פ  באשקלון ועוד ..

איפה אנחנו?

הנחיות הגעה

מכיוון צפון, נהריה או הקריות

מרחק נסיעה של כ-4 דקות מלב המפרץ, וכ-9 דקות הליכה.
פונים שמאלה ברמזור אחרי קניון לב המפרץ לרח' האשלג, ממשיכים ישר ועוברים את הכיכר הראשונה, פונים ימינה ברחוב יעקוב מושלי, ונוסעים ישר עד הכיכר הראשונה, הרחוב החוצה הוא יוחנן הסנדלר , חונים בצד ימין לפני הכיכר.

מכיוון דרום או הצ'ק פוסט

מרחק נסיעה של כ-6 דקות מהצ'ק פוסט, כ-18 דקות הליכה מהצ'ק פוסט.
נוסעים ישר לכיוון צפון, הקריות או נהריה, עוברים את הצומת המרכזית שהיא ההצטלבות של דרך העמקים ושדרות ההסתדרות, ומיד אחרי כ-200 מ' מצומת זו פונים ימינה ברח' האשלג. ממשיכים ישר ועוברים את הכיכר הראשונה, פונים ימינה ברחוב יעקוב מושלי, ונוסעים ישר עד הכיכר הראשונה, הרחוב החוצה הוא יוחנן הסנדלר , חונים בצד ימין לפני הכיכר.

יוחנן הסנדלר 15, ת.ד. 25267, חיפה 31251